Δεκ 17

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ιερισσού σας εύχεται ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

Δεκ 01

Έρχονται τα Χριστούγεννα!!!

Σήμερα είχαμε τη χαρά να στολίσουμε την τάξη μας αλλά και τους χώρους του Σχολείου μας με τη συνδρομή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο σε κάθε τάξη κι ένα ακόμη που τοποθετήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων. Σε εορταστικό κλίμα, σε χριστουγεννιάτικη διάθεση, μικροί και μεγάλοι, υπό τους ήχους των Χριστουγέννων στολίσαμε τις τάξεις μας! Καλές γιορτές με υγεία σε όλους & όλες!!!

bty
bty
bty

Νοέ 22

Εορτασμός Πολυτεχνείου

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου γιορτάσαμε στο Σχολείο μας το Πολυτεχνείο. Κάθε τάξη με το/τη δάσκαλο/α της έκανε αναφέρθηκε στα σημαντικά γεγονότα της 17ης Νοεμβρίου που έγιναν με σκοπό την πτώση της χούντας και του διδακτορικού καθεστώτος του Παπαδόπουλου και την επαναφορά της δημοκρατίας. Οι μαθητές/τριες παρακολούθησαν σχετικά βίντεο, αφηγήθηκαν, τραγούδησαν και ζωγράφισαν τα μηνύματα των φοιτητών και των αγωνιζόμενων Ελλήνων “ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”

bty
bty
bty
bty
bty

Νοέ 17

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης της Σχολικής Μονάδας

Νοέ 10

Επίσκεψη καθηγητών Μουσικής Σχολής

Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 επισκέφθηκαν το Σχολείο μας οι καθηγητές της Μουσικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου. Οι μαθητές & μαθητές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μελωδίες από διάφορα μουσικά όργανα και να κάνουν τις ερωτήσεις τους γύρω από τη Μουσική και τις μελωδίες! Μια ευχάριστη “νότα” στο σχολείο!

Νοέ 05

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου – Παρέλαση

Ανήμερα 28ης Οκτωβρίου οι μαθητές/τριες του Σχολείου μας, όπως και σε όλα τα σχολεία σε κάθε γωνιά της χώρας μας παρέλασαν με υπερηφάνεια και καμάρι. Μπράβο σε όλα τα παιδιά!

Οκτ 28

Η γιορτή του “ΟΧΙ”

Παραμονή της 28ης Οκτωβρίου και οι μικροί μαθητές & μαθήτριες άκουσαν αφηγήσεις, είδαν βίντεο , έθεσαν ερωτήματα, συζήτησαν, τραγούδησαν τραγούδια αναφερόμενα στο Έπος του ΄40 και ζωγράφισαν του ήρωες του ΄΄40. Έτσι τίμησαν την Ελλάδα μας! Χρόνια Πολλά Ελλάδα!!!

bmd
bty

Οκτ 10

Αφιέρωμα στο περιοδικό Παγχαλκιδικό Λόγο ενόψει των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση

Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν αναρτημένα τα τεύχη του περιοδικού “Παγχαλκιδικός Λόγος” που εκδίδει ο Παγχαλκιδικός Σύλλογος “Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ”. Στο 48ο τεύχος υπάρχει αφιέρωμα αναφορικά με τις δραστηριότητες και δράσεις που υλοποίησαν οι μαθητές/τριες του Στ΄ 1 & Στ΄΄ 2 στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης.

Αναζητήστε το 48ο, σελ. 51.

https://drive.google.com/drive/folders/1XzWATg0JQW1OilPTyubDRmqqUanzKqBa?usp=sharing

http://www.panchalkidikos.gr/v2/index.php/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B9%CE%B4%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%82/%CF%84%CE%B5%CF%8D%CF%87%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%85

Σεπ 30

Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού

Ενόψει της Πανέλλήνιας Ημέρας Αθλητισμού την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου οι μαθητές/τριες του Σχολείου μας επιδόθηκαν σε αθλητικές δραστηριότητες και παιχνίδια στον αυλή. Τον Προγραμματισμό και συντονισμό των αθλητικών δράσεων είχε ο Γυμναστής του Σχολείου μας κ. Ζαχαρίας Ζάχος.

Το σύνθημα της Ημέρας είναι: “Το σχολείο σε κίνηση: αθλούμαστε δημιουργικά”, και μας θυμίζει ότι θα πρέπει να φροντίσουμε το σώμα μας, να αθλούμαστε και να κινούμαστε για να το διατηρήσουμε δυνατό και υγιές!

Σεπ 19

Αναστολή λειτουργίας 2ου Δημοτικού Σχολείου για 20/9/2021

Oi τεχνικές εργασίες στο σχολείο μας έχουν τελειώσει. Για να μπορέσουν να μπουν με ασφάλεια στο σχολείο οι μαθητές μας θα πρέπει να καθαριστεί. Για το λόγο αυτό με απόφαση του Δημάρχου Αριστοτέλη κ. Βαλιάνου Στυλιανού το σχολείο αναστέλλει τη λειτουργία του για αύριο Δευτέρα 20/9/2021. Οι μαθητές θα έρθουν κανονικά στο σχολείο την Τρίτη 21/9/2021.Υπενθυμίζεται ότι: • το self-test θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Παρασκευή, έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο. Επομένως ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος θα γίνεται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Θα υπάρχουν αύριο στην καγκελόπορτα του σχολείου σχολικές κάρτες self-test για να μπορεί να παίρνει όποιος χρειάζεται.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΣΟΦΙΑ

Παλαιότερα άρθρα «